Podcast episod #1

Besöksstatistik

Inga träffar.

Nu var det dags för premiäravsnittet. Jag la ut en post och efterfrågade frågor inför avsnittet och fick nästan 30 frågor på ett dygn. Så jag sorterade upp dem eftersom en del var ganska lika, det räckte för 7-8 avsnitt framöver. Avsnittet kommer också ut på fler stationer inom ett par dagar, men första plattformen där du kan lyssna är på Anchor. Klicka på länken nedan för att höra avsnittet.

Detta avsnittet handlar om knäböj. Skillnaden mellan olika knäböjstilar, vad skillnaden är på knäböj för tyngdlyftning och styrkelyft. Vilka assistanstansövningar vi bör lägga fokus på. Vad det finns för trender, vad det är som gör att en del får ankstjärt när dom ska knäböja. Vilka procentsatser vi ska ligga på. När vi bör rotera knäböjsvarianter och mycket mer.
Gillade du avsnittet? Tipsa en kompis och prenumerera på kommande avsnitt! Vi hörs!

Inom kort kan du också lyssna på följande plattformar:

 • Apple Podcasts
 • Breaker
 • Castbox
 • Google Podcasts
 • Overcast
 • Pocket Casts
 • PodBean
 • RadioPublic
 • Spotify
 • Stitcher
 • TuneIn
Om Stefan Waltersson 123 artiklar
Stefan Waltersson är tränare, skribent, och författare. Han är Certifierad Westside Barbell special strength coach, PT, kinesiolog, idrottsmassör, KS terapeut, undersköterska och grundare av av Seminoff Sport & Rehab 2004. Stefan har tidigare arbetat inom neurologi (Sahlgrenska) och utöver det gått bredvid forskare inom mikrobiologi och klinisk kemi.