Workshop i Tyngdlyftning 14 november

Är du intresserad av att testa på Olympiska lyft? Förbättra din lyftteknik? Lördagen den 14 november kl 12.00-15.00 håller Josefin Brander workshop i vårt gym där hon går igenom grunder och kollar på din teknik. Kostnaden är 300kr/pp och max antal deltagare är 6pers. Hör av dig med din anmälan. Vi ses!

JosefinB

Fyll i intresseanmälan nedan.

Invigning 31/10 kl 12.00-14.00

Nu har hösten dragit in och vi avslutar säsongen med utomhusträning och tackar er alla som kommit och deltagit. Istället öppnar vi upp ett gym för personlig träning och träning för mindre grupper i en unik miljö.  Det går redan nu att boka in sig för personlig träning i gymmet om ni vill provköra, men invigningen väntar vi med till den 31/10 när allt rullar.

Nytt är också att Josefin Brander kommer att kunna ta emot klienter. Josefin sitter dels på ett Världsrekord i marklyft (styrkelyft), har haft Svenskt rekord i stöt (tyngdlyftning), tävlat för landslaget i både armbrytning och tyngdlyftning. Utöver det har hon tävlat i strongwoman, ridsport, bodybuildning,  MTB och är nu sugen på att testa triathlon.

podiet bänkpress podie