Efter flera års arbete är boken äntligen klar. Tanken var att släppa boken i Sverige, på Svenska. Men de svenska bokförlagen var lite tveksamma och hänvisade till att de aldrig släppt en liknande bok förut.

Eftersom Stefan skrivit artiklar för Amerikanska elitefts sedan många år tillbaka, kontaktade han sin editor som hänvisade till ett förlag i Usa. Så Stefan tog tjänstledigt två veckor och översatte boken till Engelska. Sedan tog förlaget över och färdigställde boken. Nu är boken utgiven på 47 plattformar över hela Världen. Tillsammans har dessa plattformar 150 miljoner besökare per månad. Så med facit på hand var det bättre att få den utgiven där än i Sverige.

Klicka på bilden för att köpa boken

Omslaget på boken är tagen i lokalen som Seminoff startade i Hindås, i det lilla PT-gymmet de hade innan verksamheten växte till vad den är idag. På bilden är det Josefin som lyfter ett marklyft, en övning som hon har ett Världsrekord i sen 2008 när hon lyfte 245kg på en tävling i Las Vegas.

Hur togs boken emot när den släpptes på Svenska Amazon? Jo, den har gått upp som bästsäljare och legat nummer ett på försäljningslistan i kategorin ”kroppsbyggnad och tyngdlyftning”. Så det tycks har funnits en efterfrågan trots allt.

Jag fick ett mail: ”Kul att höra att det går så bra för din bok! Jag har läst lite axplock ur den (framförallt delen kring återhämtning var en ögonöppnare), och allt jag läst hittills har verkligen varit grymt! Jag som läser ofantliga mängder fack litteratur om mjukvaru- arkitektur och hur man får organisationer och teams att prestera på en hög nivå tröttnar ofta på att författare lindar in kontentan i alldeles för mycket ord och inte riktigt kommer till något meningsfullt direkt (det var samma sak lär jag läste på universitetet). Något jag uppskattar extremt med din bok är hur lätt du avmystifierar ämnet du skriver om och hur rakt på sak du är. Det visar på en extrem kunskap och förståelse att lyckas förmedla kontentan och budskapet så enkelt, mycket bra!”

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram