Alla inlägg av Stefan Waltersson

Westside Special Strength Seminar

Den 7 april får vi besök av Simon Kankkonen, som ligger top 10 all time i bänkpress. Simon har under 10 års tid tränat Westside Barbell systemet och besöker Louie Simmons 8 veckor per år. Nu ges en unik chans att delta på detta seminarie som hålls tillsammans med Stefan Waltersson, där Stefan ansvarar för den teoretiska delen medan Simon sköter det praktiska upplägget. Anmälan görs till info@seminoff.se, kostnad 1699kr per person. OBS! Seminariet hålls på svenska och det är begränsat antal platser!!

Läs mer om Simon på styrketräning.com

Evenemanget ligger också på FaceBook

Seminarie 11/2

Seminariet på söndag startar kl 09.00 och beräknas hålla på fram till 12.00. Efteråt är det fri träning. Vi börjar med en PowerPoint och går igenom grunderna och tittar på faktorer att ta hänsyn till. Sedan sätter vi allt på plats i praktiken och lär oss av att titta på varandra. Välkommen!

Barn och ungdomsträning på Seminoff Sport & rehab i Hindås!

Barn och ungdomsträning på Seminoff Sport & rehab i Hindås!

Träningen är anpassad efter kroppens utvecklingsfaser med fokus på motorik och rörelseglädje. Springa, hoppa, kasta, fånga, rulla, stödja. För ungdomarna introducerar vi säker teknikträning, ett bra komplement till andra idrotter .

Lördagar:

Februari 10, 17, 24
Mars 17, 24
April 14, 21
Maj 5, 26
Juni 2

Grupp 1 kl 10.00-10.40. 5-7 år
Instruktör Cecilia Forsheim

Grupp 2 kl 10.40-11.20. 8-11 år
Instruktör Josefin Brander

Grupp 3 kl 11.20-12.00. 12-14 år
Instruktör Josefin Brander

Pris 499:- (10 kort) Antalet platser är begränsat.

Anmälan josefin@seminoff.se

Varmt välkommen!

Cecilia och Josefin

Seminoff Sport & Rehab
Kalle Basväg 3 i Hindås, (mittemot Aspen/Habasit)

Seminarie i basövningar 11/2 2018

Den 11/2 håller Stefan ett seminarie i basövningar, så som knäböj, bänkpress och marklyft. Det kommer innefatta både teori i form av presentation med powerpoint där vi tittar på alla faktorer som har betydelse för dina lyft. Sedan tittar vi hur det ser ut i praktiken. Innehållet i kursen lämpar sig för såväl nybörjare som mer avancerade lyftare och motionärer.

Vi bjuder på fika och du erhåller ett diplom samt t-shirt efter avslutat seminarie.

Välkommen med din ansökan på info@seminoff.se

En månad gratis!

Just nu kan du om du tecknar ett autogiro få en månad gratis träning (gäller under januari). Vi har alltid 2 månader uppsägning om det är så att du skulle få andra saker i livet som gör anspråk på din tid.