Arnold Classic Europe

image
Tillsammans med Brian Shaw, Världens starkaste man.
image
Diplomet som visar att Christoffer hör hemma bland eliten.

Christoffer Jacobsson som tränat hos oss nu i 7-8v inför att delta i Arnolds strongman tävling i Spanien är nu klar med sitt livs största tävling. Från början var siktet inställt på Top 10 av de 25 som deltog, allt eftersom det rullade på insåg vi att han skulle kunna placera sig ännu bättre. Vi började hoppas på en pallplats, men han missade den precis och slutade som fyra. Imponerande insats! 🙂

Katarina Woxnerud på besök

imageEtt givande möte med Sveriges främsta expert inom mammaträning. Hon är bland annat grundare till Mammamage-appen och gästar ofta TV4 för att ge sin expertis kring diastaser. Katarina Woxnerud släppte sin 19:e bok nyligen och gästar bokmässan i Gbg så vi passade på att ses i en av pauserna. Kan verkligen rekommendera er att läsa hennes böcker. Kolla in mammamage.se.

Personlig Träning?

Nu är Josefin Brander tillbaka på heltid som personlig tränare hos oss. Vill du ha hjälp att komma igång med träningen, lära dig lyftteknik och bli smidigare i vardagen. Fyll i formuläret för en kostnadsfri konsultation.

jossanpt

Finbesök inför Mästarnas mästare

IMG_2122Anders Svensson1I fredags hade vi besök av fotbollsspelaren Anders Svensson, som ville prova att träna hos oss inför Mästarnas mästare som är hans nästa utmaning.

På Anders instagram iamanderssvensson har han lagt upp ett kollage från träningspasset.

Det blev ett roligt möte med mycket tankar och idéer som utbyttes.

Stort lyAnders Svenssoncka till önskar vi på Seminoff! =)