Science behind results med Boris Sheiko

Vidareutbildning för dig som tränar seriöst och för dig som arbetar som tränare och vill få fler och bättre verktyg för att hjälpa dina klienter.

Varför:

För att kunna höja din och dina klienters standard, maximera resultaten och minimera risken för skador. Boris Sheiko är en av världens mest erkända tränare som haft extremt stort inflytande på att utveckla styrkeatleter över hela världen. Hans atleter har genererat över 40 guldmedaljer i styrkelyft. Boris har skrivit mer än 150 artiklar om träning och fler än 15 böcker. Jag tror han är uppe i 17 stycken nu.

Vad får du?

Ett certifikat som visar att du deltagit i och undervisats av professor Boris Sheiko, fd. Rysk landslagstränare i styrkelyft med anor ända tillbaks till gamla Sovjet-tiden. Boris har producerat atleter som tillsammans vunnit över 40 guldmedaljer.

Hur?

Genom såväl en teoretisk kunskapsbas och en teknisk genomgång av dina lyft kommer Boris hjälpa dig att identifiera felaktiga och bristfälliga rörelsemönster och på så vis hjälpa dig hitta dina perfekta förutsättningar. Som tränare lär du dig också att se på dina klienter hur du bör struktuera upp deras träning. Utöver det kommer du att få lära dig hur du ska lägga upp en effektiv programmering för att förbättras både tekniskt och styrkemässigt. Det gör att såväl totala nybörjare som elittränare får mer kött på benen i sin och sina klienters träning för att kunna utvecklas bättre.

Förväntningar som motionär/atlet:

Du kan förvänta dig att bli serverad en enorm kunskapsbas både tekniskt och teoretiskt där du lär dig att planera och kartlägga din träning på samma sätt som de Ryska elitlyftarna gjort i åratal och som gett dem guldmedalj efter guldmedalj. Även om du bara tränar ’för din egen skull’ kommer du att få ovärderliga verktyg som garanterat tar dig framåt.

Förväntningar för dig som är tränare:

Certifikatet kommer att göra dig oerhört konkkurenskraftig i en branch som fullkomligt exploderat inom träning. Att bli certifierad av en framstående professor i styrkelyft som producerat över 40 guldmedaljer väger naturligtvis tungt och kunskapen du får med dig gör att du kan känna dig trygg i ditt arbete med allt från motionärer till elitatleter inom de idrotter som kräver att atleten tränar någon form av styrketräning.

Tid:

Vi startar utbildningen på lördag 18/5 kl 14.00 vilket möjliggör att du reser hit samma dag, sedan slutar dag ett på utbildningen 21.00 samma kväll. Dag två startar på söndagen 19/5 kl. 9.00 och håller på fram till 14.00 där vi avslutar med ett avtack och diplomutdelning.

Mat:

Fika och lunch ingår i utbildningskostnaden och vi äter tillsammans.

Kursmaterial:

Ingår i kostnaden.

Ekonomi:

Utbildningen kostar 4999kr inklusive moms. Det finns möjlighet att delbetala kostnaden på 1-3 månader utan extra kostnad. Om du delar kostnaden på två månader betalar du 2500kr per månad och delar du upp kostnaden på tre månader betalar du 1666kr fördelat på tre månader. Om du önskar en delbetalning, så vänligen kontakta oss på info@seminoff.se så hjälper vi dig med din bokning. Om du vill göra hela betalningen på en gång så finns det biljetter att köpa i vår webshop.

Boende:

Vi rekommenderar att du bokar hotel på Hindås konferens och spa, som ligger 15-20 minuters promenadväg från träningscentret (4 minuter med bil). Där har du fri tillgång till spa och relax under din vistelse i Hindås.

Mer information:

Om du vill ha mer information går det bra att maila till info@seminoff.se alternativt att ringa Stefan på 0704-937999.

Om Stefan Waltersson 124 artiklar
Stefan Waltersson är tränare, skribent, och författare. Han är Certifierad Westside Barbell special strength coach, PT, kinesiolog, idrottsmassör, KS terapeut, undersköterska och grundare av av Seminoff Sport & Rehab 2004. Stefan har tidigare arbetat inom neurologi (Sahlgrenska) och utöver det gått bredvid forskare inom mikrobiologi och klinisk kemi.