Vill du lära dig Max Effort?

Eskil Thomasson från Westside Barbell berättar hur de gjorde för att bli maximalt starka, så starka att klubben producerat över 140 världsrekord! Han berättar varför du inte ska “räkmackesurfa” med assistansträningen och varför det är katastrof att träna benspark om man vill bli riktigt stark. Så tugga i dig räkmackan, surfa in och lyssna på ett avsnitt som kommer ta din träning till nästa nivå!

Om Stefan Waltersson 124 artiklar
Stefan Waltersson är tränare, skribent, och författare. Han är Certifierad Westside Barbell special strength coach, PT, kinesiolog, idrottsmassör, KS terapeut, undersköterska och grundare av av Seminoff Sport & Rehab 2004. Stefan har tidigare arbetat inom neurologi (Sahlgrenska) och utöver det gått bredvid forskare inom mikrobiologi och klinisk kemi.