Bli maximalt stark på 3 veckor!

Besöksstatistik

Inga träffar.

We was invited to participate on a weekend of circa max training in Finland. Circa max is a preparation cycle from the Westside Barbell system to peak the performance. Circa max is usually planned over three weeks. So we are going to participate in week 2 with Kankkonen and his crew. In this episod, I call him and let him explain what its about.

Om Stefan Waltersson 123 artiklar
Stefan Waltersson är tränare, skribent, och författare. Han är Certifierad Westside Barbell special strength coach, PT, kinesiolog, idrottsmassör, KS terapeut, undersköterska och grundare av av Seminoff Sport & Rehab 2004. Stefan har tidigare arbetat inom neurologi (Sahlgrenska) och utöver det gått bredvid forskare inom mikrobiologi och klinisk kemi.