3 VM guld i styrkelyft!

Stort grattis till Tommy Rundqvist och Isak Apelgren som åkte och grävde guld i Ryssland. Tommy plockade guld i bänkpress med double ply i den öppna klassen och i veteran 1 klassen. Isak tog guld i -125kg single ply marklyft och brons i single ply bänkpress. Alltså två nya svenska World Champions att skriva in i protokollet! #seminoffathlete #styrkelyft

Tommy gjorde 270kg i bänk. Isak gjorde 305kg i marklyft och 202,5kg i bänkpress.

Om Stefan Waltersson 124 artiklar
Stefan Waltersson är tränare, skribent, och författare. Han är Certifierad Westside Barbell special strength coach, PT, kinesiolog, idrottsmassör, KS terapeut, undersköterska och grundare av av Seminoff Sport & Rehab 2004. Stefan har tidigare arbetat inom neurologi (Sahlgrenska) och utöver det gått bredvid forskare inom mikrobiologi och klinisk kemi.