Gymnastikkurs efter förlossningen

Kursen är utarbetad för kvinnor som nyligen fött barn. Det har ingen betydelse om du har fått ditt barn på naturlig väg eller med hjälp av kejsarsnitt. Bäckenbottnen måste jobba hårt under hela graviditeten, inte bara under själva förlossningsstadiet. Efter förlossningen är det vanligt att bäckenbottnen blivit försvagad. Detta innebär att det kan bli svårt att hålla tätt när du hostar, skrattar eller nyser om blåsan är full och det kan hända alla!
Under kursens gång tränar vi upp hela kroppen på ett skonsamt sätt (magmusklerna, bålen, ryggen osv.). Tyngdpunkten kommer ligga på att träna upp bäckenbotten, bl a lär du dig hur man kniper med bäckenbotten och vilka övningar som kan vara bra om du har fått en diastas (muskeldelning).
Barnet får gärna följa med till kursen.
Kursen består av 8 tillfällen á 75 min.
Pris 1.350 kr
Om du vill veta mer om kursen, dess positiva effekter eller om du vill anmäla dig klicka här.
 
Gör något för din kropp nu och kom i gång efter graviditeten så kommer du bli gladare och nöjdare framöver!
 
Kurs 1: 14. januari — 04. mars 2019     kl. 10 – 11:15
Kurs 2:     11. mars — 06. maj 2019          kl. 10 – 11:15
Om Stefan Waltersson 124 artiklar
Stefan Waltersson är tränare, skribent, och författare. Han är Certifierad Westside Barbell special strength coach, PT, kinesiolog, idrottsmassör, KS terapeut, undersköterska och grundare av av Seminoff Sport & Rehab 2004. Stefan har tidigare arbetat inom neurologi (Sahlgrenska) och utöver det gått bredvid forskare inom mikrobiologi och klinisk kemi.