Team Elitefts

Besöksstatistik

  • 49 113 besök

Ni som följt oss senaste året har säkert sett att jag skrivit några artiklar för amerikanska Elitefts. Mitt skrivande började egentligen förra året och jag har skrivit 14 artiklar på styrketräning.com + artiklar på vår egen sida och har gett ut boken Perfect squat in 5 minutes på Amazon som sålt ända från USA till Japan. För inte så längesedan gav jag ut boken Anledningen till axelproblematik i vår egen webbshop.

När jag började skriva som gästskribent för Elitefts i juni frågade jag vad som krävdes för att bli en kolumnist som skriver artiklar löpande hos dom. Jag fick till svar att de som var  kolumnister hos dom skulle vara erkända experter inom sitt område och att ens tidigare artiklar skulle vara bland de mest lästa. Redan då skojade jag och svarade att då får jag jobba ännu hårdare för att förtjäna min plats. Det kändes som en omöjlig uppgift, då dom har 25 kolumnister på en plattform som är tredje störst i USA (med sina drygt 320 miljoner invånare) inom träning efter Bodybuildning.com och T-nation.

Men nu har det hänt! Jag skrev på kontraktet igår och är nu deras 26:e kolumnist! Utöver det välkomnades jag i deras team, vilket känns oerhört hedrande då deras plattform anses vara en av de bäst ansedda i världen och har miljontals läsare! Jag är oerhört glad och tacksam för att ges den här möjligheten och ska försöka förvalta den på bästa sätt.

Stort tack till alla som stöttar oss, ni är bäst!

Om Stefan Waltersson 122 artiklar
Stefan Waltersson är tränare, skribent, och författare. Han är Certifierad Westside Barbell special strength coach, PT, kinesiolog, idrottsmassör, KS terapeut, undersköterska och grundare av av Seminoff Sport & Rehab 2004. Stefan har tidigare arbetat inom neurologi (Sahlgrenska) och utöver det gått bredvid forskare inom mikrobiologi och klinisk kemi.