En uppdatering kring Westside Barbell

Vi pratar om vad Westside Barbells boxböj har gemensamt med boxning. Vi pratar även om varför du kan bli diskad om du bänkpressar i fel kalsonger. Hur viktigt är det att träna hela kroppen för att bli stark i bänkpress? Hör Simon berätta om sin syn på olika styrkelyftsförbund och hur Westside Barbell har förändrat hans liv. Om du tycker att avsnittet är bra och vill höra mer, så dela det i dina sociala medier och lämna gärna en kommentar. Tack för att du lyssnar!

 

Om Stefan Waltersson 124 artiklar
Stefan Waltersson är tränare, skribent, och författare. Han är Certifierad Westside Barbell special strength coach, PT, kinesiolog, idrottsmassör, KS terapeut, undersköterska och grundare av av Seminoff Sport & Rehab 2004. Stefan har tidigare arbetat inom neurologi (Sahlgrenska) och utöver det gått bredvid forskare inom mikrobiologi och klinisk kemi.