Problem med axlar/nacke?

Besöksstatistik

Inga träffar.

Omdömen

Det är många som kommer med axelproblematik och har ont upp mot nacken. Allt detta kännetecknas i något som kallas för Upper crossed syndrom som är ett felmönster i vilket kroppen kompenserar för att kunna fungera hyggligt, trots en felställning.

Jag har träffat extremt många klienter/patienter i denna grupp och beslutade mig för att skriva en mindre bok som förklarar enkelt vad som kan vara bakomliggande orsak och vad man kan göra åt det, på ett relativt enkelt sätt. Detta resulterade i en bok på 61 sidor som nu går att köpa via webbshoppen för 149kr. Det är en E-bok och laddas ned direkt i mobilen eller datorn. Vill du, så kan du skriva ut den och sätta i en pärm. Den är full av bakgrundshistoria, boken går igenom vad du ska tänka på och har exempel på en mängd övningar du kan göra till vardags, som rehab/prehab och hur du kan tänka vid specifik gymträning.

Klicka på bilden ovan för att komma till webbutiken!

Om Stefan Waltersson 123 artiklar
Stefan Waltersson är tränare, skribent, och författare. Han är Certifierad Westside Barbell special strength coach, PT, kinesiolog, idrottsmassör, KS terapeut, undersköterska och grundare av av Seminoff Sport & Rehab 2004. Stefan har tidigare arbetat inom neurologi (Sahlgrenska) och utöver det gått bredvid forskare inom mikrobiologi och klinisk kemi.