Missa inte 6-7 maj!

Besöksstatistik

Inga träffar.

Omdömen

Boris Sheiko håller ett seminarie i Sverige, för första gången någonsin. Den 6-7 maj kommer denna legend hålla ett tvådagars seminarie i Hindås. Boris är professor i styrkelyft och har tränat Ryska landslaget med otroligt stor framgång. Han har skrivit 15 böcker i styrkelyft och runt 150 artiklar. Missa inte den här chansen!

All the detailed information you can find at the website www.sheiko.seminoff.se
If you want to attend the seminar, send an email at info@seminoff.se and type ”Boris Sheiko” in the subject area.

Seminar

Om Stefan Waltersson 124 artiklar
Stefan Waltersson är tränare, skribent, och författare. Han är Certifierad Westside Barbell special strength coach, PT, kinesiolog, idrottsmassör, KS terapeut, undersköterska och grundare av av Seminoff Sport & Rehab 2004. Stefan har tidigare arbetat inom neurologi (Sahlgrenska) och utöver det gått bredvid forskare inom mikrobiologi och klinisk kemi.