Referenser

Några av de jag har arbetat med:

Adam Haavik tävlar i klassisk styrkelyft för Broddetorps Goif och har på sin merit lista ett SM silver 2013 och SM guld 2014. " Jag kom till Stefan med en krånglande rygg och gick därifrån dels med en fixad rygg, en mycket större förståelse för kroppen och efter lite finslipande en ny knäböjs stil som visat sig vara väldigt effektiv! Idag böjer jag +300kg raw tack vare korrigeringarna."
Adam Haavik tävlar i klassisk styrkelyft för Broddetorps Goif och har på sin merit lista ett SM silver 2013 och SM guld 2014.
” Jag kom till Stefan med en krånglande rygg och gick därifrån dels med en fixad rygg, en mycket större förståelse för kroppen och efter lite finslipande en ny knäböjs stil som visat sig vara väldigt effektiv! Idag böjer jag +300kg raw tack vare korrigeringarna.”
JosefinB
Josefin Brander. Världsrekord i marklyft 245kg, Tidigare Svenskt rekord i stöt 111kg. Tävlat i Sveriges starkaste kvinna. Tävlar nu för Svenska landslaget för Armbrytning.
Fia reisek
Fia Reisek är en armbryterska av Världsklass med dubbla EM-guld 2014.
Heidi
Heidi Andersson. Känd som armbryterskan från Ensamheten. Hade i somras som mål att ta sitt 10:e VM-guld. Det gick ännu bättre, det blev både ett tionde och elfte VM guld.
Kjellström
Martin Kjellström. En av få Svenskar som tävlat i Mr Olympia.
PeterRundberg
Peter Rundberg. Har ett flertal gånger kommit på andra plats i Sveriges starkaste man och även tävlat i World Strongest Man super series final vid två tillfällen. I sin tidiga karriär spelade han Amerikansk fotboll på elitnivå. Har även meriten att ha slagit Filip och Fredrik i programmet på kanal 5 med samma namn.
samir
Samir Troudi. Under tiden han bodde i Göteborg kom han ofta och fick massage och muskelbehandling. Nu bor han i Dubai och arbetar som PT och satsar fullt ut på bodybuilding.
daniel borgelind
Peter Borgelind är Svensk Mästare i den något udda sporten, speed surfing och hör till de bästa i Världen.
Albin Eriksson
Albin Eriksson från Uddevalla kommer ofta och får behandlingar inför större tävlingar. Dels för att hålla sig skadefri/klara av tung träning men även för att få loss fler seperationer i muklerna. Albins meriter är bl.a. LP 4a -80kg, SM 5a -90kg (2012), SM 3a -90 (2014) Norway Open 4a -90kg(2014).
Minette Onler tävlade för svenska landslaget när hon var i 15-20 års åldern. Sedan har hon tävlat inom bodyfitness och womans physique på elitnivå fram till nu.
Minette Onler tävlade för svenska landslaget när hon var i 15-20 års åldern. Sedan har hon tävlat inom bodyfitness och womans physique på elitnivå fram till nu. Idag driver hon Team Westcoust Iron och hjälper andra atleter med sina upplägg.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar