EM Guld i bänkpress och marklyft!

Isak Apelgren och Tommy Rundqvist som jag fick möjligheten att hjälpa inför VM i Ryssland förra året, åkte och tävlade på EM i Irland nu under juni. Tommy tog guld i master 1 och öppen klass, samt overall winner! Isak tog guld i marklyft, han gick i -125kg och tävlade med singleply.

Stort grattis också till Benny Ferander och Tahvo Jauhojarvi som också plockade hem medaljer till Sverige.

Om Stefan Waltersson 124 artiklar
Stefan Waltersson är tränare, skribent, och författare. Han är Certifierad Westside Barbell special strength coach, PT, kinesiolog, idrottsmassör, KS terapeut, undersköterska och grundare av av Seminoff Sport & Rehab 2004. Stefan har tidigare arbetat inom neurologi (Sahlgrenska) och utöver det gått bredvid forskare inom mikrobiologi och klinisk kemi.