Nytt poddavsnitt: Stor som en björn, stark som en tiger!

Jag skrev på forumet styrkelyft på facebook och frågade vad folk hade för målsättning med sin träning. Majoriteten ville bli både starkare och packa på sig mer muskelvolym på kroppen. Näst på tur var att bli starkare utan att behöva bli större. Längst ned på listan var att bygga muskelvolym. Nu är det nytt år och ett nytt oskrivet kapitel i ditt liv startar. Så här delar jag med mig av lite tankar om hur du ska kunna bli så stark som möjligt samtidigt som du kan packa på dig muskelvolym och förbränna fett. Håll i hatten så kör vi!

Om Stefan Waltersson 124 artiklar
Stefan Waltersson är tränare, skribent, och författare. Han är Certifierad Westside Barbell special strength coach, PT, kinesiolog, idrottsmassör, KS terapeut, undersköterska och grundare av av Seminoff Sport & Rehab 2004. Stefan har tidigare arbetat inom neurologi (Sahlgrenska) och utöver det gått bredvid forskare inom mikrobiologi och klinisk kemi.