Conjugate Sweden

Har du tröttnat på alla träningstrender och vill ha något äkta som ger dig resultat på riktigt? Då ska du se till att boka en plats på seminariet Conjugate Sweden med Eskil Thomasson som var med och utvecklade Westside Barbell i USA. Seminariet pågår i två dagar (13-14 oktober) och involverar både teori, vilket hålls av Stefan Waltersson som är Cert. Special Strenghts coach hos Westside Barbell och praktik som sköts av Eskil. Vi kommer att släppa 20 biljetter på seminoff.se under lunchtid på fredagen. Skriv upp det i kalendern och missa inte att boka din plats!

Om Stefan Waltersson 124 artiklar
Stefan Waltersson är tränare, skribent, och författare. Han är Certifierad Westside Barbell special strength coach, PT, kinesiolog, idrottsmassör, KS terapeut, undersköterska och grundare av av Seminoff Sport & Rehab 2004. Stefan har tidigare arbetat inom neurologi (Sahlgrenska) och utöver det gått bredvid forskare inom mikrobiologi och klinisk kemi.