Podcast episod #2 – Westside Barbell

Långt innan internet fanns, skrevs ett brev hemma på kammaren i Perstorp. Mottagaren var ingen mindre än Louie Simmons, mannen bakom Westside Barbell. Det här brevet skulle sedan leda till att Eskil utvandrade från Sverige och blev en av våra största styrkelegender någonsin. Häng med oss i ett nervkittlande avsnitt och få den osminkade sanningen om hur intresset för träningen totalt förändrade hans liv.

Lyssna på avsnittet här på Spotify

Om Stefan Waltersson 124 artiklar
Stefan Waltersson är tränare, skribent, och författare. Han är Certifierad Westside Barbell special strength coach, PT, kinesiolog, idrottsmassör, KS terapeut, undersköterska och grundare av av Seminoff Sport & Rehab 2004. Stefan har tidigare arbetat inom neurologi (Sahlgrenska) och utöver det gått bredvid forskare inom mikrobiologi och klinisk kemi.