Liten update.

Besöksstatistik

  • 27 325 besök

Vi har fått in många medlemmar och det känns som att det ligger på en stabil nivå. Alla känner alla och vi har fått en väldigt bra atmosfär. Jättekul att ni som tränar hos oss bidrar till en trivsam miljö och gör det här möjligt. Fantastiskt att alla är så duktiga på att hänga tillbaka vikter och hålla det snyggt. Tack!

Tidigare har vi varit och öppnat på plats kl. 7.00 varje morgon och låst kl. 22.00 varje kväll. Nu har vi fått in ett tidslås som sköter det automatiskt, så om du är och tränar sent på kvällen är det bra att hålla ett öga på klockan innan den slår 22.

Om Stefan Waltersson 110 artiklar
Stefan Waltersson är tränare, skribent, och författare. Han är Certifierad Westside Barbell special strength coach, PT, kinesiolog, idrottsmassör, KS terapeut, undersköterska och grundare av av Seminoff Sport & Rehab 2004. Stefan har tidigare arbetat inom neurologi (Sahlgrenska) och utöver det gått bredvid forskare inom mikrobiologi och klinisk kemi.