Workshop: Basic Routines

Den 26 november 9:30-13:30 kommer Stefan Waltersson att hålla en workshop i basövningarna knäböj, bänkpress och marklyft. Det finns 10 platser och workshopen är 4 timmar. Priset är 799kr och det ingår fika. Kursen är givande, vilken nivå du än är på.

Vi kommer att titta igenom vilken teknik som är bäst för dina vinklar och din kropp. Hur kan du få ut så mycket styrka som möjligt under lyftet, samtidigt som du minimerar skaderisken. Vi kommer diskutera hur du lättare når din egen potential och hur du undviker att omedvetet kompensera i lyftet.

Stefan har arbetat som tränare i 15år och är bland annat certifierad Special strength coach via WSBB University. Han har hjälpt elitidrottare från flera olika idrotter, men har sin hemvist i styrkesport och har själv tävlat i styrkelyft och strongman.

För att anmäla sitt intresse, fyll i formuläret nedan och skriv workshop 26november.

[contact_form]

Om Stefan Waltersson 124 artiklar
Stefan Waltersson är tränare, skribent, och författare. Han är Certifierad Westside Barbell special strength coach, PT, kinesiolog, idrottsmassör, KS terapeut, undersköterska och grundare av av Seminoff Sport & Rehab 2004. Stefan har tidigare arbetat inom neurologi (Sahlgrenska) och utöver det gått bredvid forskare inom mikrobiologi och klinisk kemi.