MOD träning – för dig som inte gillar gym

För många är träning något självklart. Det finns gym på nästan varenda liten ort i hela vårt land, där du kan bli trimmad till tusen. Men för alla är inte detta så lätt.
Blir du överväldigad av idén att gå in på ett okänt ställe? Får tanken på gymmet dig att svettas och känna obehag? Smyger det dåliga samvetet in och slår krokben för dig innan du ens fyllt vattenflaska?

Detta pass är riktat till dig som har problem med psykisk ohälsa, stress eller på andra vis har svårt att hoppa ur ekorrhjulet och komma igång med din träning.
Passet är lågintensivt med inslag av medveten närvaro, kroppskännedom och försiktig pulshöjning. Med en liten grupp så hoppas vi att känslan av trygghet får växa fram, då vi tränar kravlöst med intentionen att alla kroppar är bra kroppar.
Med hjälp av olika strategier så jobbar vi åt att stärka oss själva och varandra.

Vi kommer att testa en ny gruppträning på Seminoff vid namn MOD!
Namnet är en ordlek från WOD (Workout of the day) med en twist då det för vissa kan krävas en del mod för att bryta negativa spiraler!

Var: Seminoff i Hindås på Kalle Bas väg 3.

När: Onsdagar 6/3 kl 10.30-11.30.

Max 6 platser.

Känns detta intressant men ändå lite läskigt? Vill du ha lite extra pepp innan det startar? Skriv gärna till oss så ser vi till att det blir en bra och trygg upplevelse på dina villkor.

Välkommen önskar Jojjo och Seminoff-teamet.

Om Stefan Waltersson 124 artiklar
Stefan Waltersson är tränare, skribent, och författare. Han är Certifierad Westside Barbell special strength coach, PT, kinesiolog, idrottsmassör, KS terapeut, undersköterska och grundare av av Seminoff Sport & Rehab 2004. Stefan har tidigare arbetat inom neurologi (Sahlgrenska) och utöver det gått bredvid forskare inom mikrobiologi och klinisk kemi.