Personlig träning

Nu kan du förutom behandlingar även boka tid för personlig träning i vårt egna gym. Vi är nischade på styrkesport, men hjälper alla typer av människor. Mitt motto har behandlingsmässigt alltid varit ”det som fungerar för en elitidrottare, kommer att fungera för vem som helst.” Det är bara att man måste anpassa det utifrån individ och målsättning. En del vill vinna VM, andra vill kunna gå till affären och bära matkassen utan att få värk, en tredje vill kunna klara sitt jobb och tjäna ihop brödfödan. Men allihop måste ha en fungerande kropp, som fungerar till utmaningen de ställs inför.

Detsamma gäller naturligtvis träningen. För att kunna prestera är vi beroende av styrka och snabbhet, de två komponenterna går alltid hand i hand med alla idrotter och prestationer. Skillnaden är att vissa idrotter kräver mer snabbhet och andra kräver mer råstyrka. Men de kommer alltid att vägas i förhållande till varandra. Så är det naturligtvis i vårt vardagliga liv också.

Balansen är viktig. Hur definerar man balans? Det är kroppens förmåga att kunna förhålla sin massa gentemot tyngdlagen. Flyttar du kroppen över tyngdkraften, så kommer muskelarbetet att förändras. För att uppnå ”balans”.

Vårt gym är helt anpassat för att kunna uppnå de krav och önskemål som jag beskrev ovan.  Vi har nogrant valt ut den specifika utrustning vi velat ha, och köpt hem från Finland, Tyskland, Usa, Danmark, England mm.

Priser (inklusive moms) för personlig träning är:

1 gång kostar 650kr
10-kort 5850kr (du sparar 650kr)
20-kort 11050kr (du sparar 1950kr)
30-kort 16250kr (du sparar 3250)

Kontakta oss redan idag för en konsultation!