Inför seminariet 26/8

Besöksstatistik

Ett fel uppstod vid hämtning av statistik. Försök igen senare.

Omdömen

Det börjar dra ihop sig för er som är anmälda till seminariet den 26/8. Vi kommer att samlas kl. 09.00 och köra fram till kl. 12.00, då vi tar en kortare paus med en enklare brunch och kaffe. Kl. 12.45 drar vi igång nästa block och kör fram till 15.00. Kaffe kommer finnas under hela dagen. Ta med er träningskläder och det ni brukar ha på tävling. Vi har väldigt mycket information som vi ska gå igenom så ta gärna med anteckningsblock och en penna. Vi kommer att gå igenom följande punkter:

  • Hållningsanalys.
  • Det centrala nervsystemet och hur det påverkas av träning.
  • Conjugate method, hur du tränar på maximal vikt utan att bränna ut dig.
  • Maximum effort, hur planerar vi för våra maxlyft på träning.
  • Dynamic effort, hur tränar vi för att bli explosiva.
  • Repetition method, hur vi bygger mer muskelvolym.
  • Teknik, vad ska du tänka på i teknikträningen.
  • Volymträning, hur mycket kan du träna och varför.
  • Hur du ska tänka när du lägger upp träningsprogram.

 

Det finns ett par platser kvar om det är någon som ännu inte anmält sig och vill gå, klicka in på Advanced powerlifting seminar och boka din plats!

 

Vi ses!

Om Stefan Waltersson 124 artiklar
Stefan Waltersson är tränare, skribent, och författare. Han är Certifierad Westside Barbell special strength coach, PT, kinesiolog, idrottsmassör, KS terapeut, undersköterska och grundare av av Seminoff Sport & Rehab 2004. Stefan har tidigare arbetat inom neurologi (Sahlgrenska) och utöver det gått bredvid forskare inom mikrobiologi och klinisk kemi.