Seminarie i basövningar 11/2 2018

Besöksstatistik

  • 49 113 besök

Den 11/2 håller Stefan ett seminarie i basövningar, så som knäböj, bänkpress och marklyft. Det kommer innefatta både teori i form av presentation med powerpoint där vi tittar på alla faktorer som har betydelse för dina lyft. Sedan tittar vi hur det ser ut i praktiken. Innehållet i kursen lämpar sig för såväl nybörjare som mer avancerade lyftare och motionärer.

Vi bjuder på fika och du erhåller ett diplom samt t-shirt efter avslutat seminarie.

Välkommen med din ansökan på info@seminoff.se

Om Stefan Waltersson 122 artiklar
Stefan Waltersson är tränare, skribent, och författare. Han är Certifierad Westside Barbell special strength coach, PT, kinesiolog, idrottsmassör, KS terapeut, undersköterska och grundare av av Seminoff Sport & Rehab 2004. Stefan har tidigare arbetat inom neurologi (Sahlgrenska) och utöver det gått bredvid forskare inom mikrobiologi och klinisk kemi.