Invigning 31/10 kl 12.00-14.00

Nu har hösten dragit in och vi avslutar säsongen med utomhusträning och tackar er alla som kommit och deltagit. Istället öppnar vi upp ett gym för personlig träning och träning för mindre grupper i en unik miljö.  Det går redan nu att boka in sig för personlig träning i gymmet om ni vill provköra, men invigningen väntar vi med till den 31/10 när allt rullar.

Nytt är också att Josefin Brander kommer att kunna ta emot klienter. Josefin sitter dels på ett Världsrekord i marklyft (styrkelyft), har haft Svenskt rekord i stöt (tyngdlyftning), tävlat för landslaget i både armbrytning och tyngdlyftning. Utöver det har hon tävlat i strongwoman, ridsport, bodybuildning,  MTB och är nu sugen på att testa triathlon.

podiet bänkpress podie

Om Stefan Waltersson 124 artiklar
Stefan Waltersson är tränare, skribent, och författare. Han är Certifierad Westside Barbell special strength coach, PT, kinesiolog, idrottsmassör, KS terapeut, undersköterska och grundare av av Seminoff Sport & Rehab 2004. Stefan har tidigare arbetat inom neurologi (Sahlgrenska) och utöver det gått bredvid forskare inom mikrobiologi och klinisk kemi.