Föräldraledigt

Besöksstatistik

  • 31 639 besök

Då jag och min sambo Josefin går i väntans tider och ska få en son till som är beräknad till den 30  juni, har jag inte lagt ut några tider i bokningen från den 18 juni till den 7 juli för att slippa ringa återbud. Men jag beräknas vara tillbaka så snart vi fått tillökning. Så håll koll i tidsbokningen och är det något akut går det att maila info@seminoff.se alt. ringa 0704-93 79 99 så försöker vi lösa det.

Med vänliga hälsningar, Stefan

Om Stefan Waltersson 114 artiklar
Stefan Waltersson är tränare, skribent, och författare. Han är Certifierad Westside Barbell special strength coach, PT, kinesiolog, idrottsmassör, KS terapeut, undersköterska och grundare av av Seminoff Sport & Rehab 2004. Stefan har tidigare arbetat inom neurologi (Sahlgrenska) och utöver det gått bredvid forskare inom mikrobiologi och klinisk kemi.