Westside Special Strength Seminar

Den 7 april får vi besök av Simon Kankkonen, som ligger top 10 all time i bänkpress. Simon har under 10 års tid tränat Westside Barbell systemet och besöker Louie Simmons 8 veckor per år. Nu ges en unik chans att delta på detta seminarie som hålls tillsammans med Stefan Waltersson, där Stefan ansvarar för den teoretiska delen medan Simon sköter det praktiska upplägget. Anmälan görs till info@seminoff.se, kostnad 1699kr per person. OBS! Seminariet hålls på svenska och det är begränsat antal platser!!

Läs mer om Simon på styrketräning.com

Evenemanget ligger också på FaceBook

Om Stefan Waltersson 124 artiklar
Stefan Waltersson är tränare, skribent, och författare. Han är Certifierad Westside Barbell special strength coach, PT, kinesiolog, idrottsmassör, KS terapeut, undersköterska och grundare av av Seminoff Sport & Rehab 2004. Stefan har tidigare arbetat inom neurologi (Sahlgrenska) och utöver det gått bredvid forskare inom mikrobiologi och klinisk kemi.